ΑΘΗΝΑ
06:48
|
25.04.2024
Ο Πρόεδρος του Μεξικό εκδήλωσε την ανησυχία του για την τακτική των social media απέναντι στον Τραμπ, παρομοιάζοντάς την με μια Ιερά Εξέταση της πληροφορίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πρόεδρος του Μεξικό, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η ανακοίνωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος δήλωσε με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στις πλατφόρμες του Facebook και του Instagram επ’ αόριστον και τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έως ότου ολοκληρωθεί η ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. 

The shocking events of the last 24 hours clearly demonstrate that President Donald Trump intends to use his remaining…

Posted by Mark Zuckerberg on Thursday, January 7, 2021

Ο Πρόεδρος του Μεξικό ανέφερε πως η κίνηση αυτή υποδαυλίζει την δημιουργία δικαστηρίου λογοκρισίας για τη διαχείριση της κοινής γνώμης, ανάλογου της Ιεράς Εξέτασης και προειδοποίησε για τους κινδύνους της τακτικής αυτής. Μεταξύ άλλων τόνισε την σημασία των εναλλακτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ως μέσου διασφάλισης του δικαιώματος πρόσβασης σε πληροφορίες, καθώς οι μέθοδοι των γνωστών έως τώρα μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντίκεινται στην ελευθερία και δεσμεύτηκε πως η κυβέρνησή του θα υποστηρίξει τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Πηγή: telesur

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα