ΑΘΗΝΑ
17:51
|
25.05.2024
Έκρηξη από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, έξω από το στούντιο του "Ε".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή έκρηξη από εκρηκτικό μηχανισμό που ειχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού “Εψιλον” στα Μελίσσια.

Την στιγμή της έκρηξης, ο δημοσιογράφος και παραουσιαστής συντόνιζε την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live”.

Ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν εκκωφαντικός, ωστόσο δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Το ΕΙΧ όχημα ήταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο επί της οδού Στουντίου στο Μαρούσι Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεση της πυργκαγιάς που προκλήθηκε από την έκρηξη.

Ο δημοσιογράφος μετέβη στο Α. Τ Αμαρουσιου και έδωσε κατάθεση. Δίπλα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί τηλεφωνικές απειλές πριν από μία περίπου εβδομάδα, τις οποίες και κατήγγειλε στην αστυνομία.

“Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμώσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητο μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωσή του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω !” ανέφερε ο Γιώργος Σφακιανάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φλόριντα: Ιερέας δάγκωσε γυναίκα επειδή άρπαξε την Θεία Κοινωνία

Αμυγδαλέζα: Απεργία πείνας από συλληφθείσα της κατάληψης στη ΝΟ.ΠΕ.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Κάλεσμα ενίσχυσης του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής

Ο Μπίμπι, η μπουζού, το Μεσανατολικό (και όχι μόνο)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα