ΑΘΗΝΑ
07:23
|
19.04.2024
Η λύση για την κλιματική αλλαγή είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου Tesla, προτείνει ο 22χρονος πρωταθλητής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίπου ένα μήνα μετά το σάλο που προκάλεσε το tweet του με την απορία για το άνοιγμα του πολυκαταστήματος Harrods στην Ελλάδα, ο κορυφαίος τενίστας ξαναχτυπά με νέο ελιτίστικο και προκλητικό tweet, επιδεικνύοντας ακόμη μία φορά παντελή έλλειψη στοιχειώδους ενσυναίσθησης, η οποία και ξεσήκωσε νέο κύμα διαδικτυακής χλεύης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από τους ακολούθους του στο Twitter να παίξουν μαζί του το παιγνίδι “Ask Στέφανος”, προτρέποντάς τους να του θέσουν οποιαδήποτε ερώτηση θέλουν και δηλώνοντας πρόθυμος να απαντήσει στα πάντα.

Έτσι, ένας από τους ακολούθους του, στο πλαίσιο του ιδιότυπου αυτού “QnA”, τον ρώτησε «Ποια θεωρεί ότι είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή;».

“Αλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla” απάντησε με ελιτίστικη αφέλεια ο 22χρονος πρωταθλητής, προκαλώντας την χλεύη και τον σαρκασμό δεκάδων ακολούθων του.

Αρκετοί χρήστες τον ταύτισαν με την «Μαρία Αντουανέτα», άλλοι χαρακτήρισαν ανόητη την πρότασή του ζητώντας του να περιοριστεί αποκλειστικά στο τένις και πολλοί προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι, δεν είναι και τόσο οικολογικά συνετή η λύση να φορτίζεις μπαταρίες αυτοκινήτου με ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται από λιγνίτη.

Αν και δεν γνωρίζουμε αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάποια εμπορική σχέση με την εταιρεία του Έλον Μασκ, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι το φθηνότερο μοντέλο Tesla στην ελληνική αγορά αγγίζει τις 50.000 ευρώ και ότι ο βασικός μισθός του Έλληνα εργαζόμενου ανέρχεται σε 650 ευρώ μηνιαίως, οπότε ας συγκρίνει τα οικονομικά μεγέθη της μεγαλειότητάς του με εκείνα του λαού πριν εκτοξεύσει αστείες λύσεις τύπου “ας φάνε παντεσπάνι” σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα