ΑΘΗΝΑ
04:40
|
20.07.2024
Της ζητήθηκε να επιδείξει ένα έγγραφο για το πρόγραμμα της υπηρεσίας της, σύμφωνα με την καταγγελία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία σε νοσηλεύτρια κλινικής Covid-19 ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μετά τη λήξη της βάρδιά της. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει πως της ζητήθηκε να επιδείξει ένα έγγραφο για το πρόγραμμα της υπηρεσίας της, το οποίο δεν είχε στην κατοχή της εκείνη την ώρα, καθώς έτσι κι αλλιώς είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.  

“Είμαστε ανά πάσα ώρα σε επιφυλακή. Ο αστυνομικός όμως μου ζήτησε ένα έγγραφο λέγοντάς μου ότι ήθελε το πρόγραμμα της υπηρεσίας. Δυστυχώς, ο αστυνομικός προσπαθώντας να κάνει κι εκείνος την δουλειά του δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης ή εκτίμησης”, υποστήριξε η νοσηλεύτρια μιλώντας στον ΑΝΤ1.   

“Παρότι είχα όλα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησαν και του ανέφερα ότι εγώ αυτή τη στιγμή δούλευα και εσύ με σταματάς κάτω από τέτοιου είδους καταστάσεις που εργάζομαι, εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και θεώρησε ότι έκανε σωστά την δουλειά του”, κατέληξε.  

Ο προϊστάμενος της μονάδας covid-19 όπου εργάζεται η νοσηλεύτρια προχώρησε σε ένσταση.  

Πηγή:  Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή σε ΛΕΑ του ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο

Μπανγκλαντές: Πάνω από 100 οι νεκροί φοιτητές από αστυνομικά πυρά- Απαγόρευση κυκλοφορίας- Ανάπτυξη στρατού στους δρόμους

Στοιχεία για μαύρο χρήμα αναζήτησαν σε σπίτι και γραφείο του Απόστολου Λύτρα

Πνιγμός Βρετανίδας στην παραλία Αχλαδιές της Σκιάθου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα