ΑΘΗΝΑ
10:36
|
18.01.2021
Νέα «ρήτρα Covid-19» συμπεριλαμβάνουν οι σύλλογοι της Premier League και της English Football League στα συμβόλαια των παικτών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα «ρήτρα Covid-19» συμπεριλαμβάνουν οι σύλλογοι της Premier League και της English Football League στα συμβόλαια των παικτών, προκειμένου να προστατευθούν εάν επιδεινωθεί η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, οι ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου εφαρμόζουν ήδη την ρήτρα σε πολλές περιπτώσεις δανεισμών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να ακυρωθούν εάν ο κορονοϊός οδηγήσει σε περαιτέρω διακοπές στη σεζόν. 

Αυτές οι ρήτρες οδήγησαν σε πολύ πιο περίπλοκες διαπραγματεύσεις μεταξύ συλλόγων. Μάλιστα πολλοί σύλλογοι προσπαθούν επίσης να καλυφθούν για το μέλλον, συμπεριλαμβάνοντας υποσημειώσεις για πιθανές περικοπές μισθών σε νέα συμβόλαια, εάν τα παιχνίδια συνεχίσουν να γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων μετά από το τέλος αυτής της σεζόν.

Όλα αυτά και ενώ η Premier League ανακοίνωσε χθες (11/1) 36 νέα κρούσματα κορονοϊού σε δύο γύρους τεστ που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Καμία αφρικανική χώρα δεν έχει ξεκινήσει εκστρατείες εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας.

Μαλαισία: Η εταιρεία Top Glove αναφέρει κρούσματα σε τέσσερα εργοστάσια.

Στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα