ΑΘΗΝΑ
06:35
|
27.04.2024
Στηρίζει τις υποψίες σε “μυστικές συναντήσεις με στελέχη της CIA και της βρετανικής MI6”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η βρετανική εφημερίδα The Sun, γνωστή κατά καιρούς μεταξύ άλλων για διάφορα ρεσιτάλ “κιτρινισμού” αλλά και αποκλειστικά ρεπορτάζ, έχει βγάλει εδώ και καιρό τα συμπεράσματά της και αποφάσισε να τα κοινοποιήσει. Η Αντζελίνα Τζολί, είπε, είναι…”ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ”.

Πού στηρίζει τις υποψίες της;

Σε φερόμενες “μυστικές συναντήσεις με στελέχη της CIA και της βρετανικής MI6” της γνωστής Αμερικανίδας ηθοποιού, που κατά διαστήματα έπαιξε το ρόλο της πρέσβειρας της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες φιλοδοξώντας στο μέλλον να παίξει κάποιο ρόλο στην πολιτική ζωή.

Οι ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας είναι πάντως σχεδόν πεπεισμένοι! “Υπάρχει” λένε “ολόκληρο ντοσκιέ με στοιχεία που δείχνουν πως δεν είναι τόσο τρελό όσο ακούγεται το ενδεχόμενο σχέσης της 45χρονης ηθοποιού με τις μυστικές υπηρεσίες…

Πιθανολογούν πως στρατολογήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και θυμούνται ότι “τουλάχιστον δύο φορές” ξένοι αξιωματούχοι την έχουν κατηγορήσει πως είναι πράκτορας της CIA. Αναφέρουν επίσης πως είχε η Τζολί είχε συναντήσεις με ανώτερα στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών με πρόφαση τις ανάγκες κατασκοπευτικών ταινιών.

Επικαλούνται μεταξύ άλλων τον Τομ Σέκερ που θεωρείται ειδικός ερευνητής των σχέσεων της βιομηχανίας κινηματογράφου στις ΗΠΑ με τις μυστικές υπηρεσίες.

Ο Σέκερ, που είναι συγγραφέας του βιβλίου “National Security Cinema” θεωρεί πως “κάτι πρέπει να συμβαίνει ανάμεσα στην Ατζελίνα Τζολί και τη CIA”.

Μεταξύ άλλων εκτιμά πως η καλλιτεχνική ιδιότητα και η δημοτικότητα της ηθοποιού είναι “ιδανική βιτρίνα’ για τέτοιες δουλειές επισημαίνοντας τις κατά καιρούς μεθόδους των μυστικών υπηρεσιών και επί κυβέρνησης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, που βαφτίζοντας “το κρέας ψάρι” παρουσίαζε σαν…”ανθρωπιστικές επιχειρήσεις για το καλό της Δημοκρατίας” καταστροφικές επεμβάσεις και πολέμους όπως αυτός του 2011 στη Λιβύη και στη Συρία.

Ο Σέκερ μάλιστα είχε υποστηρίξει με βάση την έρευνά του ότι οι αμερικάνικες κυβερνήσεις ελέγχουν το Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να αλλάξουν σενάρια ή ακόμα και να εμποδίσουν την παραγωγή ταινιών που είναι αρκετά επικριτικές για το Πεντάγωνο…

Σε κάθε περίπτωση οι εικασίες αυτές δεν είναι και τόσο υπερβολικές εάν σκεφθεί κανείς ότι κατά το παρελθόν αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος στις ΗΠΑ είχαν παίξει (εκουσίως ή ακουσίως) ρόλο πράκτορα, πράγμα ωστόσο που αποκαλύφθηκε πολλές δεκαετίες αργότερα.

Μεταξύ αυτών ήταν για παράδειγμα ο γνωστός τραγουδιστής της τζαζ Λούις Άρμστρονγκ, η Αμερικανίδα σεφ και συγγραφέας βιβλίων γαλλικής μαγειρικής Τζούλια Τσάιλντ, η Γερμανίδα Μαρλέν Ντίτριχ (που τότε υπηρετούσε τον “πρόγονο” της CIA, OSS), ο παίχτης του μπέιζμπολ Μο Μπεργκ, κ.α.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα