ΑΘΗΝΑ
23:08
|
19.04.2024
Ο Μπόμπι Γουάιν υποστηρίζει πως νίκησε με άνεση στις προεδρικές εκλογές της Πέμπτης τον απερχόμενο πρόεδρο Μουσέβενι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έφοδο και κατάληψη του σπιτιού από ισχυρές δυνάμεις του στρατού κατήγγειλε σήμερα λίγο μετά τις 4.30 μμ (ώρα Ελλάδας) ο υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της 14ης Ιανουαρίου στην Ουγκάντα, Μπόμπι Γουάιν.

“Κανένας από τους στρατιωτικούς εισβολείς δεν μας μιλά. Εχουμε σοβαρό πρόβλημα. Είμαστε υπό πολιορκία” ανέφερε με ανάρτησή του στο Τουίτερ ο υποψήφιος πρόεδρος που μόλις μερικές ώρες πριν είχε χαρακτηρίσει “ανέκδοτο” τα πρώτα αποτελέσματα που έδιναν μεγάλο προβάδισμα στον απερχόμενο πρόεδρο της αφρικανικής χώρας, Γιουέρι Μουσέβενι.

Η Εκλογική Επιτροπή πάντως, που αναμένεται να ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα αύριο το απόγευμα, κωφεύει στις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες του δημοφιλούς πολιτικού και τραγουδιστή Μπόμπι Γουάιν και άλλων υποψηφίων υποστηρίζοντας ότι οι θιγόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν τις κατηγορίες.

Ο 38χρονος αντιπολιτευόμενος ηγέτης Μπόμπι Γουάιν πάντως επιμένει πως έχει νικήσει με άνεση στις εκλογές, αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς του απερχόμενου προέδρου και υποψήφιου Γιουέρι Μουσέβενι.

Image
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα