ΑΘΗΝΑ
12:24
|
27.02.2021
Προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην φίλη του, υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ δεν δίστασε να υπερβεί τα εσκαμμένα...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην φίλη του, υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ δεν δίστασε να υπερβεί τα εσκαμμένα, υποβάλλοντάς την τέσσερις φορές στο “βασανιστήριο” της καραντίνας.

Ο υπάλληλος που εργαζόταν σε ένα από τα τηλεφωνικά κέντρα του Υπουργείου Υγείας, δεν δίστασε να στείλει τέσσερις φορές μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της πρώην φίλης του, καλώντας την να μπει αμέσως σε καραντίνα, με το πρόσχημα ότι είχε επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19.

Η γυναίκα, που εξυπακούεται ότι δεν είχε έρθει σε επαφή με κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, διαμαρτυρήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, αμφισβητώντας τα μηνύματα του αποστολέα, γεγονός που κίνησε και τις υποψίες των υπευθύνων.

Σε βάρος του “μοχθηρού” υπαλλήλου διενεργείται πλέον έρευνα για σειρά παραπτωμάτων, όπως κατάχρηση εξουσίας, απάτη και καταπάτηση του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής.

Από την έναρξη της πανδημίας περισσότεροι από δύο εκατομμύρια Ισραηλινοί αναγκάστηκαν να μείνουν σε σκληρή απομόνωση 14 ημερών. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα περισσότεροι από 180.000 άνθρωποι.

Στα τέλη Δεκεμβρίου το Ισραήλ επέβαλε και τρίτο lockdown, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί στη χώρα περισσότερα από 524.000 κρούσματα και 3.846 θάνατοι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του Υπουργείου Υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπεν Γκβιρ: “Ήρωας ο δολοφόνος των 29 Παλαιστινίων”

Covid – 19: Νέος “επιδημιολογικός χάρτης” και νέα μέτρα στη χώρα

Αϊτή: 25 νεκροί από την επιχείρηση απόδρασης 400 κρατουμένων

ΗΠΑ: Δρακόντειοι πολιτειακοί νόμοι εναντίον των ιθαγενών και των οικολόγων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα