ΑΘΗΝΑ
02:44
|
18.06.2024
Ένας εξ αυτών φέρεται πως έχει ήδη ομολογήσει τη συμμετοχή του στην επίθεση που προκάλεσε το θάνατο του 91χρονου που ξεψύχησε δεμένος χειροπόδαρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο γείτονες και ένα συγγενικό της πρόσωπο υπέδειξε η 85χρονη γυναίκα που έπεσε προ ημερών μαζί με τον 91χρονο σύζυγό της θύματα άγριου ξυλοδαρμού και απόπειρας ληστείας στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

ΣΟΚ από το στυγερό έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία - ο ανεψιός και γείτονες οι  δράστες - Nafsweek.gr

Οι τρεις ύποπτοι ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ένας εξ αυτών φέρεται πως έχει ήδη ομολογήσει τη συμμετοχή του στην επίθεση που προκάλεσε το θάνατο του 91χρονου που ξεψύχησε δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα δίπλα στην επίσης δεμένη σύζυγό του.

Το agriniopress.gr, αναφέρει πως οι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν τις οικονομίες τους, νομίζοντας πως τις είχαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ωστόσο η 85χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχαν θάψει τα χρήματα σε ένα χωράφι, το οποίο οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν.

Αιτωλοακαρνανία: Τον τρόμο στα χέρια τριών κακοποιών έζησε ζευγάρι  ηλικιωμένων |14/01/2021|ΕΡΤ - YouTube

Η εφιαλτική περιπέτεια της άτυχης 85χρονης είχε προκαλέσει σάλο καθώς είχε βρεθεί δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στον 91χρονο νεκρό σύζυγό της. Νοσηλεύεται έκτοτε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από τις 19 Σεπτεμβρίου προειδοποιούσαν για τις επιθέσεις της Χαμάς

Επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΑ ξυλοκόπησαν ελεγκτή εισιτηρίων

Τουλάχιστον 26 παιδιά ανάμεσα στους δεκάδες αγνοούμενους ανοικτά της Καλαβρίας

Συνελήφθη επ’αυτοφώρω για ληστεία ανηλίκων 16χρονος στην Κηφισιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα