ΑΘΗΝΑ
07:05
|
19.04.2024
Η Signal ανακοίνωσε ότι αποκατέστησε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε την Παρασκευή λόγω της εισόδου πληθώρας νέων χρηστών και πως η εφαρμογή είναι λειτουργική και πάλι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Signal δήλωσε το Σάββατο (16/1) ότι είχε αποκαταστήσει τις υπηρεσίες της μια ημέρα αφού αντιμετώπισε τεχνικές δυσκολίες λόγω της εισροής χιλιάδων νέων χρηστών, καθώς η αντίπαλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp ανακοίνωσε μια αμφιλεγόμενη αλλαγή στους όρους απορρήτου.

Η εφαρμογή σημείωσε αύξηση των λήψεων μετά από αλλαγή των όρων απορρήτου της WhatsApp, που απαιτούσε από τους χρήστες της εφαρμογής να μοιράζονται τα δεδομένα τους με το Facebook και το Instagram, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Η εταιρία ανακοίνωσε πως αποκατέστησε το πρόβλημα, ωστόσο, οι χρήστες ενδέχεται να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σφάλματος σε ορισμένες συνομιλίες ως παρενέργεια της διακοπής λειτουργίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλα τα προβλήματα θα επιλυθούν με την επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής. δήλωσε η εταιρεία με tweet.

Επιπλέον προσέθεσε ότι η ειδοποίηση σφάλματος δεν επηρεάζει την ασφάλεια της συνομιλίας.

Η δωρεάν εφαρμογή Signal, της ομώνυμης Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας που εδρεύει στη Σίλικον Βάλλεϋ, και επί του παρόντος ελέγχει την εφαρμογή, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2018 από τον Μπράιαν Άκτον, ο οποίος συνίδρυσε την WhatsApp πριν την πουλήσει στο Facebook, παρέχοντας αρχική χρηματοδότηση $ 50 εκατομμυρίων στη Signal.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα