ΑΘΗΝΑ
12:00
|
20.04.2024
Ο στόχος εμβολιασμών της πρώτης ημέρας στην Ινδία δεν επιτεύχθηκε, καθώς η εφαρμογή Co-Win που σχεδιάστηκε για την διευκόλυνση της εκστρατείας εμβολιασμού εμφάνισε δυλειτουργίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εφαρμογή Co-Win, σχεδιασμένη από την κυβέρνηση για την διευκόλυνση της εκστρατείας εμβολιασμού, εμφάνισε ορισμένες δυσλειτουργίες, με αποτέλεσμα πολλοί υγειονομικοί οι οποίοι επρόκειτο να εμβολιαστούν να μην λάβουν το απαραίτητο μήνυμα για να προσέλθουν. 

Εξαιτίας αυτού, από τα 300.000 άτομα τα οποία είχε προγραμματιστεί να χορηγηθεί το εμβόλιο, τελικά εμβολιάστηκαν μόνο 191.181, με τον Πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι να ξεκινά αυτό που η κυβέρνησή του χαρακτήρισε ως “το μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού στον κόσμο” 

Στην ανατολική πολιτεία της Οντίσα, αξιωματούχοι δήλωσαν ότι λόγω προβλημάτων με την εφαρμογή αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν απευθείας με τα άτομα που θα εμβολιάζονταν.

Σύμφωνα με τον Μανοχάρ Αγνάνι γραμματέα του υπουργείου Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας, η απόδοση και η ταχύτητα του συστήματος βελτιώθηκαν και η εφαρμογή αναβαθμίζεται διαρκώς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα