ΑΘΗΝΑ
21:47
|
26.04.2024
Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση δίδυμων αδελφών, όταν αποκάλυψαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η παραδοχή των δύο αδερφών, Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή που πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκαν καλεσμένοι στην εκομπή «Φωλιά των Κου Κου» ότι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς την γνώση ή την άδειά της, προκάλεσε την οργή του Πανελλαδικαού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», που υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Σύμφωνα με το «Μωβ», η δήλωση των δίδυμων «αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα». 

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Δευτέρα, οι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκαν στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και έπαιξαν το παιχνίδι των ερωτήσεων.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αδέρφια που είχαν γίνει γνωστά από το ριάλιτι Big Brother, είχαν δεχτεί κριτική καθώς ήταν παρόντες στο σκηνικό με τον Κρητικό Αντώνη Αλεξανδρίδη που εκδιώχθηκε από την παραγωγή μετά τη δήλωση περί βιασμού και δεν αντέδρασαν.

Πηγές: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα