ΑΘΗΝΑ
13:03
|
16.04.2024
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου μίλησε για την ανάγκη “να ανοίξουν στόματα”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον απόηχο των καταγγελτικών αποκαλύψεων της Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Σοφίας Μπεκατώρου, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα, μίλησε για τη δική της εμπειρία και αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από κομματικό στέλεχος.

“Είχα μιλήσει για την εμπειρία μου (…) Υπήρξε μια προσπάθεια μέσα σε ασανσέρ, ‘ένδειξη συμπάθειας’, όπως ονομάστηκε, από κάποιον κύριο, στέλεχος ευρύτερα της προοδευτικής παράταξης. Έφυγα σοκαρισμένη γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο είπα”, είπε το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Δημαδάμα ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 20 χρόνια. “Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε. Και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου, και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από το χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα”, είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, η οποία δεν κατονόμασε το κομματικό στέλεχος. Διευκρίνισε, ωστόσο, πως το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται “δεν είναι ενεργός στην πολιτική” και τόνισε πως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, μόνο στην οικογένειά της.

“Όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα επεξεργαστεί κάνεις για να πάει παρακάτω. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και ποτέ παρά μόνο στην οικογένειά μου και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά” είπε η κ. Δημαδάμα και προσέθεσε: “Πολλές γυναίκες έρχονται μιλούν σε εμάς σε ευρύτερα εργασιακό χώρο, και έχουμε βοηθήσει γυναίκες που χρειάζονται νομικό σύμβουλο για να καταγγείλουν αυτά που έχουν πει”.

Τέλος η Ζέφη Δημαδάμα τόνισε ότι είναι ανάγκη “να ανοίξουν στόματα” και κατέληξε υπογραμμίζοντας πως το “Όχι σημαίνει όχι”.

Πηγή: ΣΚΑΪ, φωτογραφία: Facebook

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα