ΑΘΗΝΑ
11:52
|
24.04.2024
Το τηλεοπτικό φινάλε για τους μαφιόζους του Μπέρμιγχαμ επιβεβαίωσε ο σεναριογράφος και δημιουργός του Στίβεν Νάιτ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η έκτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Peaky Blinders” θα είναι και η τελευταία, όπως επιβεβαίωσε ο σεναριογράφος και δημιουργός της δραματικής “ναυαρχίδας” του BBC, Στίβεν Νάιτ. Τα γυρίσματα ξανάρχισαν μετά από μια σύντομη διακοπή της τηλεοπτικής παραγωγής, η οποία συνδέεται με την πανδημία του νέου κορονοϊού.

Ο Βρετανός σεναριογράφος προειδοποιεί τους φαν της σειράς ότι οι πρωταγωνιστές της μαφιόζικης οικογένειας του Μπέρμιγχαμ με επικεφαλής τον Τόμι Σέλμπι (στον ρόλο ο εξαιρετικός Κίλιαν Μέρφι) θα βρεθεί αντιμέτωπη με “ακραίους κινδύνους”. “Οι Peaky επιστρέφουν και επιστρέφουν με θόρυβο”, είπε χαρακτηριστικά ο Στίβεν Νάιτ. Άφησε, πάντως, να εννοηθεί ότι αν και η τηλεοπτική σειρά πλησιάζει στο τέλος, “η ιστορία θα συνεχιστεί με μια άλλη μορφή”.

“Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν και οι φίλοι της σειράς θα την αγαπήσουν. Ενώ η τηλεοπτική σειρά ολοκληρώνεται, η ιστορία θα εξακολουθήσει σε άλλη μορφή”, τόνισε ο Νάιτ. Πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να διηγηθεί την ιστορία μιας οικογένειας ανάμεσα σε δύο Πολέμους. Εκτός από τον Κίλιαν Μέρφι το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν οι Πολ Άντερσον, Έλεν ΜακΡόρι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Σόφι Ραντλ, και πολλοί άλλοι.

Η σειρά έχει αγαπηθεί για το σενάριο της, τις ερμηνείας, την υπέροχη αναπαράσταση της εποχής αλλά και το πολύ προσεγμένο σάουντρακ.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για να μην κλείσει, το «Αλεξάνδρα», το τελευταίο σινεμά της Καλλιθέας

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κλειστός την Παρασκευή, 26/4 ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου

Όλαφ Σολτς: «Ο Πούτιν δεν έχει το δικαίωμα να επικαλείται τον Καντ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα