ΑΘΗΝΑ
11:10
|
26.04.2024
Έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών σύμφωνα με τους “Νιου Γιορκ Τάιμς”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών ο γιος του πρώην διάσημου μοντέλου Στέφανι Σέιμουρ και του δισεκατομμυριούχου, Πίτερ Μπραντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα στους “Νιου Γιορκ Τάιμς” ο δημοφιλής στους κοσμικούς κύκλους Χάρι Μπραντ πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών ουσιών.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει: “Θα μας θλίβει για πάντα ότι η ζωή του πολυαγαπημένου μας γιου, Χάρι, διεκόπη τόσο απότομα από αυτήν την καταστροφική αρρώστια. Ο Χάρι έχασε τη μάχη με τις εξαρτήσεις του και πέθανε αφού έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Χάρι ήθελε να ξεπεράσει τον εθισμό του και σε λίγες μέρες επρόκειτο να μπει ξανά σε κέντρο απεξάρτησης”.

Ο Χάρι Μπραντ γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1996. Η μητέρα του, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 είναι σήμερα 52 ετών. Ο πατέρας του Πίτερ Μπραντ είναι 73 ετών. Το ζεύγος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάρτιο του 2009 μετά από 15 χρόνια έγγαμου βίου, αλλά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010 είχαν ακυρώσει όλα τα πλάνα του χωρισμού τους. Η Σέιμουρ και Μπραντ έχουν επίσης αποκτήσει μαζί έναν ακόμα γιο, τον 27χρονο Πίτερ τον Δεύτερο και μια κόρη, την 16χρονη Λίλι Μάργκαρετ. Η Στέφανι Σέιμουρ και ο Πίτερ Μπραντ είχαν παντρευτεί στο Παρίσι τον Ιούλιο του 1995.

Ο εκλιπών Χάρι είχε επίσης έναν μεγαλύτερο ετεροθαλή αδελφό από τον πρώτο γάμο της Σέιμουρ με τον κιθαρίστα Τόμι Άντριους, αλλά και τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα του με την Σάντρα Μπραντ.

Στο απόγειο της καριέρας της η Στέφανι Σέιμουρ πόζαρε συχνά στα εξώφυλλα των περιοδικών Vogue και Sports Illustrated. Ήταν επίσης από τις πρώτες που φόρεσαν για να διαφημίσουν τον κατάλογο των ταχυδρομικών παραγγελιών του διάσημου οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret με τους γνωστούς “αγγέλους”. Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του πρόωρα χαμένου Χάρι ήταν μια αναμνηστική φωτογραφία του με την Μάιλι Σάιρους και τον εκλιπόντα Γάλλο καλλιτεχνική διευθύντρια και στιλίστα, Καρλίν Σερφ ντε Νταντζίλ.

Ο 24χρονος είχε ασχοληθεί με τη μόδα, πειραματίστηκε με το κόνσεπτ της ομορφιάς και του φύλου και είχε ιδρύσει μαζί με τον αδελφό του και την εταιρεία καλλυντικών MAC μια σειρά καλλυντικών unisex με την επωνυμία Brant Brothers. Από την ηλικία των 16 ετών ασχολήθηκε ενεργά με τη μόδα και έκανε φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά όπως το Vanity Fair και το New York Magazine, αλλά και εμφανίσεις σε επιδείξεις, όπως το ετήσιο γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Πηγή: Daily Mail


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα