ΑΘΗΝΑ
15:22
|
24.04.2024
Ήταν 60 ετών – Το συγκινητικό “αντίο” της Ελένης Ράντου στη φίλη της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 60 ετών έχασε τη ζωή της μετά από μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου.  Τον θάνατό της έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook ο επίσης ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

“Ακόμα μία μεγάλη απώλεια για την θεατρική μας οικογένεια…Από πληροφορίες συναδέλφων μαθαίνουμε ότι έφυγε από την ζωή χτυπημένη από καρκίνο η αγαπημένη μας συνάδελφος Πένυ Σταυροπούλου που τόσες ωραίες θεατρικές στιγμές μας έχουν συνδέσει.. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Πένυ…”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Πηνελόπη Σταυροπούλου σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και αποφοίτησε το 1984. Στο θέατρο μερικές από τις παραστάσεις που είχε συμμετάσχει ήταν τα Talking Heads (2019), Βασιλιάς Ληρ (2014) ενώ είχε κάνει και guest στη δημοφιλή σειρά του MEGA, “Εμείς και Εμείς”.

Η φίλη της, Ελένη Ράντου την αποχαιρέτησε δημόσια με μια ανάρτησή της στο Facebook.  Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της ηθοποιού συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: “Καλό ταξίδι φιλενάδα μου. Πάντα το ταξίδι προσμονούσες. Ραντεβού στο Gate όπως κανονίσαμε”.

Πηγή: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Άλογα του Ιππικού «δραπέτευσαν»-Πανικός και τραυματίες στο κέντρο του Λονδίνου

Το σινικό κίνημα των κακοντυμένων εργαζομένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα