ΑΘΗΝΑ
17:07
|
20.04.2024
Μπήκε στο σπίτι διαζευγμένης υποδυόμενος τον δημοτικό υπάλληλο και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, της απέσπασε χρήματα και εξαφανίστηκε!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία απίστευτη καταγγελία έφθασε ως τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, μέσω δικαστικού κλητήρα, προκειμένου να κινηθεί διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος ιερέα ο οποίος φέρεται να είχε διπλή ζωή και να εξαπατούσε γυναίκα αποσπώντας της χρηματικά ποσά, υποδυόμενος τον δημοτικό υπάλληλο.

Το θύμα καταγγέλλει ότι γνωρίστηκε με τον εν λόγω ιερέα μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Ο κληρικός που απέκρυπτε το “ράσο” του δηλώνοντας ότι είναι δημοτικός υπάλληλος, κατάφερε να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του θύματος και των ανήλικων παιδιών της.

Οπως αναφέρει το cretalive.gr, στο πρόσωπο του η καταγγέλλουσα θεώρησε ότι είχε βρει το ταίρι που αναζητούσε, έναν άνθρωπο να μοιραστεί τις αγωνίες της, να την κατανοεί και να την στηρίζει.

Είχε βγει από ένα άσχημο διαζύγιο και μία νύχτα αναγκάστηκε να πάρει τα ανήλικα παιδιά της και να φύγει. Με την στήριξη των γονιών της εγκαταστάθηκε σε άλλη περιοχή της Κρήτης για μια νέα αρχή. Όμως δεν άργησε, όπως καταγγέλλει, να καταλάβει ότι είχε πέσει θύμα απάτης με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, κάποια στιγμή ο ιερέας, τής ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη χωρίς να της δίνει κάποια σαφή εξήγηση.

Λίγους μήνες μετά, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τον ιερέα να της ζητά με παρακλητικό ύφος για δεύτερη φορά επιπλέον χρήματα.

Κι επειδή τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, ο ιερέας αυτή τη φορά όχι μόνο πήρε τα χρήματα αλλά και εξαφανίστηκε από τη ζωή της!

Η γυναίκα, επεσε από τα σύννεφα, όπως υποστηρίζει, όταν ανακάλυψε με την συνδρομή φίλων της ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει στο σπίτι της και αποκαλούσε «παιδιά του» τα παιδιά της, την είχε κοροϊδέψει.

Κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι όχι μόνο δεν είναι διαζευγμένος και δημοτικός υπάλληλος αλλά ότι πρόκειται περί παντρεμένου κληρικού που ιερουργεί σε εκκλησία της Κρήτης.

Το θέμα χειρίζεται πλέον η Αρχιεπισκοπή Κρήτης ενώ προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα