ΑΘΗΝΑ
13:46
|
25.04.2024
Φρίκη προκαλεί η υπόθεση καταγγελίας για ασέλγεια και βιασμό εις βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση στον Βόλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση καταγγελίας για ασέλγεια και βιασμό εις βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση στον Βόλο.

Το θύμα, που είναι 15 ετών, δεν κατάφερε να αντισταθεί στον δράστη που φέρεται να είναι ένας 30χρονος αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η έφηβη πήγε στο σπίτι του δράστη για το πρώτο ραντεβού τους, μετά τη γνωριμία τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε τη διανοητική αναπηρία του κοριτσιού και προχώρησε σε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη σε βάρος της, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν η κοπέλα και οι γονείς της στην Αστυνομία την Τρίτη (19/1).

Οι γονείς του κοριτσιού ανησύχησαν γιατί η κόρη τους δεν απαντούσε στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις τους. Το κορίτσι τελικά επέστρε στο σπίτι και διηγήθηκε στους γονείς της την φριχτή εμπειρία της.

Οι γονείς στη συνέχεια κατήγγειλαν τον βιασμό στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον αλλοδαπό.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά την Παρασκευή, ενώ παραμένει κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται με βάση το άρθρο 338 του Ποινικού Κώδικα, η παράγραφος 1 του οποίου προβλέπει ότι όποιος με κατάχρηση της διανοητικής ή σωματικής αναπηρίας άλλου από οποιαδήποτε αιτία ανικανότητάς του να αντισταθεί, ενεργεί με αυτόν γενετήσια πράξη τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι η κοπέλα είχε νοητική υστέρηση. Επίσης είπε ότι προχώρησαν σε φιλιά και χάδια, με τη συναίνεσή της, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η γενετήσια πράξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα