ΑΘΗΝΑ
15:56
|
24.04.2024
Την υπόσχεσή του ότι το Ιράν θα εκδικηθεί κατά των ΗΠΑ για τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, επανέλαβε ο Αλί Χαμενεΐ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tην υπόσχεση του Αλί Χαμενεΐ ότι το Ιράν θα εκδικηθεί κατά των ΗΠΑ για τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, επανέλαβε ανάρτηση στο Twitter που έφερε σύνδεσμο ο οποίος παρέπεμπε στον ιστότοπο του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν.

Στην ανάρτηση με τίτλο “η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη” υπάρχει φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ένας παίκτης, που μοιάζει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να παίζει γκολφ και να στοχεύεται (προφανώς) από ένα drone.

https://twitter.com/khamenei_site/status/1352349195114569739

Η ανάρτηση μετέφερε το κείμενο των παρατηρήσεων του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ που είχε δημοσιευτεί τον Δεκέμβριο, ανανεώνοντας τον όρκο που είχε δώσει με αφορμή την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή των «Φρουρών της Επανάστασης» στο Ιράκ.

«Εκείνοι που διέταξαν τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, καθώς και εκείνοι που το έπραξαν θα πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτή η εκδίκηση θα συμβεί σίγουρα τη σωστή στιγμή», προειδοποίησε ο Χαμενεΐ στις 16 Δεκεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σπαρτιάτες: Εκτός ευρωεκλογών με απόφαση του Αρείου Πάγου

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Ανεξάρτητη έρευνα για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας ζητά η Ε.Ε.

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα