ΑΘΗΝΑ
19:23
|
26.04.2024
Αυτοκινητιστικό δυστύχημα με ένα άτομο νεκρό και δύο τραυματίες να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση συνέβη την Παρασκευή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα λεωφορείο τουριστικού πρακτορείου που εδρεύει στο Λας Βέγκας με προορισμό το Γκραντ Κάνυον, ανατράπηκε και αναποδογύρισε την Παρασκευή (22/1) στη βορειοδυτική Αριζόνα, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας σοβαρά δύο άλλα δύο.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η αιτία του δυστυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστή, ωστόσο ένας αξιωματούχος δήλωσε ότι η ταχύτητα φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο. Έχει αναφερθεί, επίσης, η απροσεξία του οδηγού ως την πιθανή αιτία του συμβάντος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το δυστύχημα προσπαθούσε να επιδιορθώσει ένα πρόβλημα με τη ροή του αέρα μέσα από την πόρτα του και αποσπάστηκε. Στο δυστύχημα δεν εμπλέκονται άλλα οχήματα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 48 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. Σαράντα τέσσερα από αυτά παραπέμφθηκαν στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Κίνγκμαν για μικροτραυματισμούς, ωστόσο δύο χρειάστηκε να διακομιστούν με ελικόπτερο και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


Πηγή: AP

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχαιοφύλακα μετά τις καταγγελίες

Δολοφονία στου Ρέντη: Ελεύθεροι οι 7 κατηγορούμενοι

Meteo: Βίντεο timelapse με τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα