ΑΘΗΝΑ
16:29
|
25.04.2024
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 13.331 κρούσματα κορονοϊού και 488 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 13.331 κρούσματα κορονοϊού και 488 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 286.331 διαγνωστικά τεστ, το 4,6% των οποίων προέκυψε θετικό.

Χθες τα περιστατικά Covid-19 ήταν 13.633 με 472 θανάτους. Από την αρχή της πανδημίας, στην χώρα μολύνθηκαν 2.455.185 άνθρωποι και 85.162 έχασαν την ζωή τους. Στις ΜΕΘ της χώρας, σε σχέση με χθες βρίσκονται 4 ασθενείς λιγότεροι, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 288 λιγότεροι.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τέλος, υπογραμμίζουν ότι μετά από πολλές εβδομάδες, το σύνολο των θετικών στον ιό, την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας περιορίσθηκε κάτω από το όριο των 500.000 ανθρώπων.

Ένα εκατομμύριο Γάλλοι έχουν ήδη εμβολιαστεί

Ένα εκατομμύριο Γάλλοι έχουν ήδη εμβολιαστεί για την Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ, σχεδόν έναν μήνα αφότου ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού στη χώρα.

Ο Καστέξ ευχαρίστησε μέσω του Twitter το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και όλους εκείνους που «ένωσαν τις δυνάμεις» τους για να ξεκινήσει αυτή η εκστρατεία. Η κυβέρνηση είχε θέσει ως στόχο να εμβολιαστούν ένα εκατομμύριο Γάλλοι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Νωρίτερα σήμερα, η υπουργός Βιομηχανίας Ανιές Πανιέρ-Ρινασέρ ανέφερε στο France Inter ότι ο επόμενος στόχος είναι να εμβολιαστούν 15 εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι τον Ιούνιο. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι ο αριθμός αυτό θα ξεπεραστεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα