ΑΘΗΝΑ
03:35
|
26.04.2024
Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά σε νησίδα, εντοπίστηκε από το λιμενικό σώμα ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.
valirakis
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά σε νησίδα, εντοπίστηκε από το λιμενικό σώμα ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) όταν επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς ο πρώην υπουργός βρέθηκε στη θάλασσα καθώς το σκάφος του εντοπίστηκε χωρίς αυτόν με τη μηχανή αναμμένη.

Ο πρώην υπουργός είχε εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια και το μεσημέρι η σύζυγός του ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό ότι ο άνδρας της αγνοείτο. 

Στη θαλάσσια περιοχή οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

“Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη” σημειώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη και υπογραμμίζει: “Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη. Μαχητής μέσα απο το ΠΑΚ στον αγώνα κατά της Χούντας. Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 1981. Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη , βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του , την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα”. Η κ. Γεννηματά εκφράζει “ειλικρινή συλληπητηρια στην οικογένεια του.”

Δήλωση του πρωθυπουργού για τον θάνατο του Σ. Βαλυράκη

«Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ένας γενναίος και ακέραιος δημοκράτης. Ατρόμητος αντιστασιακός στη δικτατορία και ανιδιοτελής βουλευτής και υπουργός στη Δημοκρατία. Πολιτικός αντίπαλος, αλλά ποτέ εχθρός. Και πάντα, ένας περήφανος Χανιώτης», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη. «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του Μίνα και στους δικούς του ανθρώπους», καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα