ΑΘΗΝΑ
23:48
|
19.04.2024
"Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Απλώς ήθελα να σκεφτώ μερικές ημέρες ακόμη" δήλωσε μία εκ των απολυμένων υπαλλήλων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild”, διευθυντής νοσηλευτικού κέντρου απέλυσε υγειονομικούς υπαλλήλους στην Γερμανία επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Ο Ρενέ Βίλμερ, διευθυντής νοσηλευτικού κέντρου στη Γερμανία και η σύζυγός του έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και πρότεινε στους υπαλλήλους του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, αναφέρει η εφημερίδα “Bild”.

Ωστόσο, τρεις από τους υπαλλήλους αρνήθηκαν να εμβολιαστούν ενώ άλλοι τέσσερις δήλωσαν ότι δεν είχαν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν.

Ο διευθυντής έδωσε στους σκεπτικιστές υπαλλήλους προθεσμία δύο ημερών για να του ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις. Οι υπάλληλοι, ωστόσο, εξακολούθησαν να εμμένουν στην αρχική τους θέση και του απάντησαν αρνητικά.

Σε απάντηση, ο διευθυντής του νοσηλευτικού κέντρου αποφάσισε να απολύσει τους διαφωνούντες.

Ο Βίλμερ ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι δεν σεβάστηκαν την πρότασή του, δεν τον άκουσαν και κάποιος αρνήθηκε εντελώς να κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας ότι προχώρησε στις απολύσεις για να προστατεύεσει τους ασθενείς.

Ωστόσο, μια πρώην υπάλληλος επισήμανε ότι ο διευθυντής απέρριψε τις ανησυχίες τους και απείλησε να τους απολύσει εάν δεν εμβολιάζονταν:

“Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Απλώς ήθελα να σκεφτώ μερικές ημέρες ακόμη. Είναι κρίμα κάποιος να βάζει προθεσμία σχετικά με ένα τέτοιο προσωπικό ζήτημα” τόνισε η πρώην υπάλληλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην διευθυντή της. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους επτά απολυμένους υπαλλήλους βρήκαν ήδη νέες θέσεις εργασίας.

Ο διευθυντής, προς το παρόν αναζητά νέο προσωπικό, διατεθειμένο να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την «Bild», ο διευθυντής του κέντρου δέχεται απειλές για τη ζωή του από τους αρνητές του εμβολιασμού!

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της πανδημίας της COVID-19 στη Γερμανία ανέρχονται σε πάνω από δυο εκατομμύρια, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 49.000. Ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στη χώρα ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου του 2020. Πάνω από 1,2 εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας έχουν εμβολιαστεί, ενώ 25.000 έχουν ήδη λάβει τη δεύτερη δόση. Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται με τα εμβόλια της Pfizer/BioΝTechκαι της Moderna. Προτεραιότητα έχουν τα άτομα άνω των 80 ετών, ασθενείς και οι υπάλληλοι των γηροκομείων καθώς και οι γιατροί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα