ΑΘΗΝΑ
20:07
|
30.11.2023
Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, ο Δ. Κουφοντίνας διακωμίζεται στα Επείγοντα του Γ.Ν.Λ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς παρουσίασε νέες επιπλοκές στην υγεία του καθώς βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το διάστημα ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη που είναι έγκλειστος από τις 21 Ιανουαρίου στις Φυλακές Δομοκού, έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας τρεις φορές, με τις προηγούμενες δύο να αρνείται ιατρική βοήθεια, καθώς φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας ωσότου γίνει αποδεκτό το αίτημά του για μεταγωγή στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Για τη μεταγωγή του Δ. Κουφοντίνα στο Νοσοκομείο Λαμίας στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία. Τον Δ. Κουφοντίνα συνοδεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Δομοκού.

Σε δήλωση που έκανε σχετικά με τη μεταγωγή του από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου στις φυλακές Δομοκού, μιλά για «πλήρη εξευτελισμό του κράτους δικαίου», ανακοινώνοντας ότι ξεκινά απεργία πείνας με αίτημα την εφαρμογή των όσων προβλέπει η σωφρονιστική νομοθεσία και συγκεκριμένα την επαναμεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Πηγή: lamiareport.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο δρόμοι μπροστά στην Ευρώπη

Ισραήλ: Ανάκληση της πρέσβειρας από την Ισπανία μετά τις δηλώσεις Σάντσεθ

Γάζα: Ξεκίνησε η απελευθέρωση ομήρων-Νέα παράταση της ανακωχής

Σύμφωνο το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ στο θέμα της επιστολικής ψήφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα