ΑΘΗΝΑ
19:37
|
26.04.2024
Η ηθοποιός κατήγγειλε ότι "ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε σοβαρή δημόσια καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη προχώρησε σήμερα το πρωί (26/1) η Ζέτα Δούκα από το πλατό τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένη.

“Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία” υπογράμμισε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

“Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός” συνέχισε η Ζέτα Δούκα.

“Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…” κατήγγειλε η ηθοποιός.

“Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε: ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι” αποκάλυψε.

“Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή με σκοπό να παραμείνει το έργο. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής, τα άλλα δύο μέλη του θιάσου με πήγανε στο σπίτι του και όταν τελείωσε η διαδικασία γέμισα σπυριά τα οποία τα παντρεύτηκα για ενάμιση χρόνο στη ζωή μου. Γιατί τώρα; Τώρα είναι η εποχή. Τώρα τα αυτιά ανοίγουν, δεν με νοιάζει τι θα πουν; Γιατί τώρα; Δεν είναι ερώτηση αυτή. Να λέμε ευτυχώς που ήρθε το τώρα. […] Υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες για όλη αυτή την ιστορία που καταθέτω αυτή τη στιγμή” τόνισε εμφανώς ταραγμένη η ηθοποιός.

“Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη” αποκάλυψε, με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

“Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας… Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά”, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση για το περιστατικό από τον Γιώργο Κιμούλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχαιοφύλακα μετά τις καταγγελίες

Δολοφονία στου Ρέντη: Ελεύθεροι οι 7 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα