ΑΘΗΝΑ
19:24
|
26.04.2024
Έχει εκκενωθεί η περιοχή. Επί τόπου βρίσκεται ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, προκειμένου να ελεγχθεί ύποπτο πακέτο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη σε μονάδα παραγωγής και αποθήκευσης εμβολίων της AstraZeneca, στη βιομηχανική περιοχή Ρέξαμ στην Ουαλία.

Το BBC αναφέρει ότι έχει εκκενωθεί η περιοχή και ότι στο σημείο έχει σπεύσει ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, προκειμένου να ελεγχθεί ύποπτο πακέτο.

Η βρετανική αστυνομία ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα εν εξελίξει περιστατικό, ενώ εκπρόσωποι της εταιρείας σημειώνουν πως έχει γίνει μερική εκκένωση των εγκαταστάσεών της.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει ζητηθεί από τους κατοίκους της παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει την δυνατότητα παραγωγής 300 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά του κορωνοϊού ετησίως.


Η εταιρεία Wockhardt UK ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι παρέλαβε σήμερα το πρωί ύποπτο δέμα στις εγκαταστάσεις της στο Ρέξαμ (Wrexham), τονίζοντας ότι ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Οι χώροι εκκενώθηκαν κατόπιν σύστασης των ειδικών για όσο διαρκούν οι έρευνες, για την ασφάλεια του προσωπικού και της συνέχειας της παραγωγής, οι οποίες και αποτελούν πρωτεραιότητες της εταιρείας αναφέρει η ανακοίνωση της Wockhardt UK.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχαιοφύλακα μετά τις καταγγελίες

Δολοφονία στου Ρέντη: Ελεύθεροι οι 7 κατηγορούμενοι

Meteo: Βίντεο timelapse με τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα