ΑΘΗΝΑ
14:41
|
20.04.2024
Δεκάδες οι ικανοποιημένοι αυτόπτες μάρτυρες της τιμωρίας των δύο ανδρών στην Ινδονησία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τιμωρήθηκαν με 77 βουρδουλιές ο καθένας γιατί είναι ομοφυλόφιλοι στο βαθιά συντηρητικό Άτσεχ της Ινδονησίας. Τιμωρήθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι κοιτούσαν αδιάφορα και με ικανοποίηση την ώρα που οι δύο ομοφυλόφιλοι ικέτευαν για έλεος, λίγη συμπόνια, κάποιον να εναντιωθεί μπροστά στο βασανιστήριό τους.

Οι τιμωροί τους ήταν πέντε. Η αμφίεση και των πέντε τιμωρών που επέβαλαν τον νόμο της σαρίας στους δύο ομοφυλόφιλους θυμίζει πολύ εκείνη των αυτόκλητων τιμωρών Κου Κουξ Κλαν των ΗΠΑ.

Με κουκούλες και ρόμπες περίμεναν ο καθένας τη σειρά τους για να τιμωρήσουν τους δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 29 ετών που αμάρτησαν. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν τον Νοέμβριο όταν γείτονες που είχαν υποψίες μπήκαν στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει και τους έπιασαν να κάνουν σεξ, δήλωσε ο επικεφαλής της ισλαμικής θρησκευτικής αστυνομίας.

Η ράβδος που κρατούσαν οι άντρες με τις κουκούλες έσπασε την ώρα που χτυπούσαν τον έναν από τους κατηγορούμενους. Αμέσως αντικαταστάθηκε, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης και η βρετανική Daily Mail.

Η τιμωρία τους σταμάτησε για λίγο και στους δύο άντρες επέτρεψαν να πιουν ένα ποτήρι νερού προτού συνεχιστεί η τιμωρία τους. Η μητέρα του ενός λιποθύμησε βλέποντας τον γιο της να μαστιγώνεται.

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι μαστιγώθηκαν από 17 έως 40 φορές την ίδια μέρα, είτε γιατί είχαν πιεί αλκοόλ είτε γιατί είχαν συναντηθεί με άτομα του αντίθετου φύλου. Μια γυναίκα μαστιγώθηκε 17 φορές επειδή βρέθηκε μαζί με τον φίλο της.

Πηγή: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα