ΑΘΗΝΑ
11:30
|
20.04.2024
Απογοητευμένοι οι φαν του παιχνιδιού ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εταιρεία CD Projekt Red, η οποία έχει δημιουργήσει το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Cyberpunk 2077, ζήτησε όσο πιο ευγενικά μπορούσε από τους παίκτες να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τον ηθοποιό Κιάνου Ριβς ως αντικείμενο του σεξ και να προσβάλλουν την προσωπικότητά του.

Η εταιρεία δεν βρήκε ευήκοα ώτα και προχώρησε σε πιο δραστικά μέτρα για να προστατεύσει τον ηθοποιό. Αφαίρεσε λοιπόν το mod, το οποίο επέτρεπε στους παίκτες να ανταλλάσσουν μοντέλα και να κάνουν σεξ με τον χαρακτήρα αλλά κι ως ο χαρακτήρας του Ριβς στο παιχνίδι, τον Τζόνι Σίλβερχαντ.  

Προγραμματιστής της CD Projekt Red δήλωσε στην ιστοσελίδα PC Gamer ότι το περιεχόμενο που παράγεται από χρήστες δεν πρέπει να είναι “προσβλητικό ούτε επιβλαβές προς τους άλλους” ειδικά όταν έχει να κάνει με τα mods. “Στην περίπτωση της ανταλλαγής μοντέλων, ιδίως σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις που περιλαμβάνουν άσεμνες καταστάσεις, μπορεί να γίνει αντιληπτό ως τέτοιο από τους ανθρώπους που μας δανείζουν την εμφάνισή τους με σκοπό τη δημιουργία χαρακτήρων στο Cyberpunk 2077”.

Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι όταν πρόκειται για μοντέλα πραγματικών ανθρώπων που ζητήσαμε να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, οι παίκτες οφείλουν να αποφεύγουν τη χρήση τους σε οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική, εάν δεν έχουν τη ρητή άδειά τους. Οι παίκτες του Cyberpunk 2077 δυσανασχέτησαν που έχασαν την ευκαιρία να μεταμορφώνονται στον Κιάνου Ριβς και εξέφρασαν τα παράπονά τις με αναρτήσεις στα social media.

Πηγή: RT News, The Verge



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα