ΑΘΗΝΑ
12:33
|
23.04.2024
Για παραχώρηση του Λόφου Στρέφη σε ιδιωτικά συμφέροντα κάνει λόγο το ΜέΡΑ25.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΜέΡΑ25 σχετικά με την πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων να αποδεχθεί την προσφορά της κτηματομεσιτικής εταιρείας PRODEA Investments, αλλά και τους όρους που η ίδια θέτει για την ανάπλαση του λόφου του Στρέφη.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη είχε προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων που αντιτίθενται στα σχέδια της δημοτικής αρχής. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Μετά την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στον Μεγάλο Περίπατο, η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη και του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών χωρίς κάποια σχετική διαβούλευση, αποδεικνύει πως για άλλη μια φορά η πανδημία γίνεται ευκαιρία. Ο λόφος Στρέφη, το ζωντανό κομμάτι της πόλης που ζουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, ξεπουλιέται σε εταιρεία real estate – αντί ο Δήμος να υπηρετεί τα συμφέροντα των κατοίκων και των δημοτών, υπηρετεί για άλλη μια φορά αυτά των ιδιωτών. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων που πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας παρευρέθηκαν οι βουλεύτριες του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου και Μαρία Απατζίδη καθώς και μέλη της Οργάνωσης Βάσης (ΟΒ) του ΜέΡΑ25 Εξαρχείων, ζητώντας την άμεση παύση των διαδικασιών παραχώρησης του Λόφου Στρέφη σε ιδιώτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χανιά: 112 για φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθέτει κυβέρνηση Μητσοτάκη για αστυνομική βία και υποκλοπές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα