ΑΘΗΝΑ
16:01
|
08.05.2024
Τη θλίψη του για το θάνατο του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στον Έβρο εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη θλίψη του για το θάνατο του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στον Έβρο, ο οποίος έχασε τη ζωή εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης μαθητών στην Αλεξανδρούπολη, εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Κατ. Σακελλαροπούλου: Μεγάλη η οφειλή της πατρίδας μας στους ήρωες της Πυροσβεστικής

Τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στον Έβρο εξέφρασε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου κατά την επιχείρηση διάσωσης μαθητών στον Απαλό Έβρου. Είναι μεγάλη η οφειλή της πατρίδας μας στους ήρωες της  @pyrosvestiki. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση στο twitter.

Μητσοτάκης: Η Πολιτεία θα βρεθεί συμπαραστάτης στην οικογένειά του  

«Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, για την απώλεια εν ώρα καθήκοντος, του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου.  

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αρχιπυροσβέστη.  

Τσίπρας: Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει  

Τη λύπη του για το θάνατο του αρχιπυροσβέστη εξέφρασε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. «Ο Αρχιπυροσβέστης Ιωάννης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να διασώσει μικρούς μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο. Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του».

Φώφη Γεννηματά: Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Θρηνούμε την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου που έχασε τη ζωή του, προσπαθώντας να σώσει παιδιά. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο πυροσβεστικό σώμα.

ΜέΡΑ25: Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους

Τη θλίψη του προς τους οικείους και την οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη εκφράζει μέσω Twitter και το ΜέΡΑ25.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κωνσταντινούπολη: Boeing 767 προσγειώθηκε χωρίς τις μπροστινές ρόδες

«Επιστρέφει» η αφρικανική σκόνη- Νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας

AstraZeneca: Αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα