ΑΘΗΝΑ
10:22
|
03.12.2022
Η πόλη βάφτηκε “κόκκινη” στον επιδημιολογικό χάρτη λόγω αύξησης κρουσμάτων αλλά και των 11 περιστατικών του μεταλλαγμένου στελέχους στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτάκτως στην Πάτρα, που συμπεριλαμβάνεται στις “κόκκινες” περιοχές της χώρας, μετέβη  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, όπου προήδρευσαν σε ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί φορείς, ήταν η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικής έντονης αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να βάλουν όλοι πλάτη για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού, ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να γίνει το καρναβάλι. Ερωτηθείς για το καρναβάλι, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το tempo24.gr, “ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε”.

Προειδοποίησε επίσης ότι “βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου μπορούμε να οδηγηθούμε στο κόκκινο και να χρειαστούν πολύ αυστηρά μέτρα”, ωστόσο, επισήμανε ότι πλέον γίνονται συστηματικά οι εμβολιασμοί. Τέλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε αυστηρές ποινές για όσους έχουν μετατρέψει τα μαγαζιά τους σε “ορθάδικα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Tempo24.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Twitter Files: Αποκαλύψεις για λογοκρισία άρθρων για τον Χάντερ Μπάιντεν

Οι δικηγόροι του Ασάνζ προσέφυγαν στο ΕΔΔΑ

Λαβύρινθος στις Άνδεις

Πάνω από 1 εκατομμύριο νεκροί από όπλα στις ΗΠΑ από το 1990

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα