ΑΘΗΝΑ
07:50
|
20.04.2024
Ανοίγουν σταδιακά από Δευτέρα, θέατρα,κινηματογράφοι αλλά και χώροι άθλησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χαράς ευαγγέλια για τους φιλότεχνους και τους φίλαθλους στην Κύπρο! Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την επαναλειτουργία θεάτρων και κινηματογράφων από την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου καθώς και τη σταδιακή εκκίνηση δραστηριοτήτων στο χώρο του Αθλητισμού.

Η απόφαση για τα θέατρα και τους κινηματογράφους ελήφθη με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα. Τίθεται ως όρος ο μέγιστος αριθμός θεατών στα 50 άτομα, ανεξαρτήτως εμβαδών επιφανείας των θεάτρων και των κινηματογράφων.

Επιπλέον το σταδιακό άνοιγμα των χώρων θεάματος δεν αναιρεί την υποχρέωση των πολιτών να ενημερώνουν για τις ώρες κίνησής τους καθώς υποχρεούνται πριν να μεταβούν στα θέατρα και τους κινηματογράφους να αποστέλλουν sms στο 8998, με επιλογή του αριθμού 9 ή να σημειώνουν την ανάλογη ένδειξη σε σχετικό έντυπο.

Οι αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου για τη σταδιακή επανεκκίνηση του τομέα του αθλητισμού τίθενται σε ισχύ επίσης από την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Με κοινή πρόταση των Υπουργών Υγείας και Οικονομικών, μετά από διαβούλευση με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και με την έγκριση της διυπουργικής Καθοδηγητικής Επιτροπής, στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του πλάνου, επιτρέπεται από τις 8 Φεβρουαρίου η ατομική προπόνηση όλων των αθλημάτων σε ανοικτές υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, γραμμικά πάρκα και παραλίες, με μέγιστο αριθμό πέντε αθλούμενων, ανεξαρτήτου ηλικίας, περιλαμβανομένου του προπονητή/γυμναστή (4 αθλούμενοι+1 προπονητής/γυμναστής).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα