ΑΘΗΝΑ
10:42
|
18.06.2026
Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για τον κορoνοϊό στο υπουργείο Υγείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για τον κορoνοϊό στο υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της σημερινής προγραμματισμένης συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων.

Η εξέλιξη της πανδημίας, οι μεταλλάξεις του κορoνοϊού και το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος βρίσκονται στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τους κ.κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα ενημερώνουν την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Δέον να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας που ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας προσέρχονται στη Βουλή προς ενημέρωση.

Πηγές: CNN Greece, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανοίγει η αυλαία του φεστιβάλ «SNF Nostos 2026»

ΛΔ Κονγκό: Ένοπλοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο και άρπαξαν μία εξάχρονη ασθενή με Έμπολα

Κούβα: Στο έλεος των ΗΠΑ καρκινοπαθή παιδιά και χιλιάδες ασθενείς

Λαγοκέφαλος: Αυξάνεται ο πληθυσμός του τοξικού ψαριού στις ελληνικές θάλασσες-Οδηγίες σε περίπτωση  τραυματισμού από δάγκωμά του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα