ΑΘΗΝΑ
11:15
|
07.05.2024
Η κουβανική επανάσταση και τα επιτεύγματά της στο επίκεντρο διαδικτυιακής εκδήλωσης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αφιέρωμα στην 62η επέτειο από την έναρξη της κουβανικής επανάστασης και τα επιτεύγματά της ως σήμερα διοργανώνει, μέσω Διαδικτύου, αυτή την Κυριακή 7 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης (ΕΚΣΦΑ).

Στην εκδήλωση με θέμα «Η κουβανική επανάσταση και τα επιτεύγματά της ζωντανά και επίκαιρα σήμερα» θα απευθύνει χαιρετισμό η πρέσβειρα της Κούβας Σέλμυς Μαρία Ντομίνγκεζ Κορτίνα.

Looking back: Castro and the Cuban revolution | | The Guardian

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου στο YouTube (http://bit.ly/CuBa62).

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν: ο Λεωνίδας Βαρδαρός, σκηνοθέτης, ο Αντιάνυς Γκονσάλες Μιγιάν, μέλος της κουβανικής κοινότητας Ελλάδας, ο Βαγγέλης Δελατόλας, μπριγαδίστας, ο Νίκος Καρανδρέας, πρόεδρος του ΕΚΣΦΑ, ο Γιάννης Κουρούκλης, πρόεδρος ΕΚΣΦΑ Κεφαλονιάς, η Δέσποινα Μάρκου, πρόεδρος ΕΕΔΔΑ, ο Νίκος Μπογιόπουλος, δημοσιογράφος, ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος ΕΓ του ΠΑΜΕ, ο Μιχάλης Σελέκος, πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό», ΓΓ ΕΙΝΑΠ, η Χριστίνα Σκαλούμπακα, πρόεδρος ΟΓΕ, ο Αποστόλης Σκούφας, πρόεδρος ΕΚΣΦΑ Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος ΕΕΔΥΕ και ο Σπύρος Χαλβατζής, πρόεδρος ΣΦΕΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπέρα: Απαράδεκτη η συμπεριφορά το Πεκίνου σε περιστατικό στην Κίτρινη Θάλασσα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

PFLP και PIJ: Η παλαιστινιακή ενότητα ματαίωσε όλες τις δολοπλοκίες

Λετονία: Οι αντι-ρωσικές κυρώσεις δυσχεραίνουν το έργο των σιδηρόδρομων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα