ΑΘΗΝΑ
06:19
|
27.04.2024
Πέθανε από κορονοϊό, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση για τον θάνατο της 16χρονης, η οποία είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, εξέδωσε το νοσοκομείο Θήβας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου, και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.  

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας αναφέρει για το περιστατικό:  “Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του. Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.   Όμως, σήμερα τα ξημερώματα η 16χρονη επέστρεψε στο νοσοκομείο σε επιδεινωμένη κατάσταση και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς κατέληξε”.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί νεκροψία/ νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Αν επιβεβαιωθεί πως έχασε τη ζωή της από τον ιό, θα πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.   «Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης”, καταλήγει η ανακοίνωση.  

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της 16χρονης έχει επίσης προσβληθεί από τη νόσο Covid-19 και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον “Ευαγγελισμό”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα