ΑΘΗΝΑ
13:34
|
26.04.2024
Οι σειρήνες τους, λένε, παρεμβαίνουν στις δουλειές του με το εμπόριο ναρκωτικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοένα και περισσότερες είναι επιθέσεις μελών της ναπολιτάνικης μαφίας κατά πληρωμάτων των ασθενοφόρων στην πόλη της Ιταλίας γιατί όπως λέγεται οι σειρήνες τρομάζουν τους πελάτες τους και παρεμβαίνουν στις δουλειές τους, που δεν είναι άλλες από το εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το RT News δύο μέλη μιας συμμορίας μαφιόζων έστησαν ενέδρα και απείλησαν να σκοτώσουν τον οδηγό ενός ασθενοφόρου στην ισπανική συνοικία της Νάπολης, το περασμένο Σάββατο. “Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη σειρήνα σου εδώ;” φέρεται να φώναξε σε απειλητικό ύφος μέλος της μαφίας στον οδηγό του ασθενοφόρου.

Ο θόρυβος και το φως που αναβοσβήνει, σύμφωνα με τη ναπολιτάνικη μαφία, τρομάζει τους διακινητές που προς στιγμή μπερδεύουν τις σειρήνες των ασθενοφόρων με τις σειρήνες των περιπολικών. Όταν έχουν συνειδητοποιήσει το λάθος τους, λένε, ο πελάτης έχει ήδη τρομάξει και έχει αποχωρήσει από τη συναλλαγή.   

Οι απειλές έχουν τρομάξει τους οδηγούς και τα πληρώματα των ασθενοφόρων και απαιτούν τη συνοδεία αστυνομικών σε ορισμένες γειτονιές της πόλης. “Εκτός από την ισπανική συνοικία, η μαφία έχει δώσει εντολή να μην χρησιμοποιούμε τις σειρήνες σε δύο ακόμα περιοχές”, δήλωσε ο 42χρονος τραυματιοφορέας Μανουέλ Ρουτζιέρο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 300 περιστατικά βίας και επιθετικότητας κατά των τραυματιοφορέων της Νάπολης τα τελευταία τρία χρόνια.

Πηγή: RT News


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό την Πρωτομαγιά

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα