ΑΘΗΝΑ
12:23
|
24.05.2024
Ο άτυχος Μπρούνο, ράτσας πίτμπουλ, χτυπήθηκε στον λαιμό. Ο δράστης διαφεύγει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιστατικό απίστευτης αγριότητας σημειώθηκε στην Πετρούπολη στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης, με άγνωστο να τραυματίζει με βέλος ένα σκύλο, ο οποίος τελικώς κατέληξε. 

Το ζώο, που ήταν 2,5 ετών και ράτσας πίτμπουλ, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού όταν ο άνδρας το πλησίασε και το τραυμάτισε. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης φορούσε κουκούλα και μάσκα, αλλά από τη σωματοδομή του φαινόταν ότι πρόκειται για νεαρό. Ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει.

Aμέσως κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που τον μετέφερε στο κέντρο ζώων Παιανίας. Δυστυχώς, όμως το ζώο πέθανε.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του δυσάρεστου συμβάντος, από τον Δήμο Πετρούπολης που το καταδικάζει, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του και έγινε αυτοψία, αλλά και έλεγχος των χώρων περιμετρικά του Άλσους Αγ. Δημητρίου. Επίσης, ο Δήμος ενημέρωσε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, έτσι ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 

Ο στιχουργός Σοφοκλής Καπνιάς που έκανε γνωστό και το περιστατικό με ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: “Δυστυχώς ο Μπρούνο δεν τα κατάφερε. Έφυγε στις 2 τη νύχτα από ανακοπή. Δεν πρόλαβε να ζήσει και να παίξει όπως όλα τα σκυλάκια γιατί κάποιο κτήνος του στέρησε τη ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 ετών. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να εκφράσω τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μου στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που χτενίζουν από χθες την περιοχή και τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν”.

Πηγή και φωτογραφία: Dytikesmaties.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διακοπή νερού στον Δήμο Αθηναίων την Κυριακή 26 Μαΐου

Ιράν: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν επίθεση κατά του ελικοπτέρου του Ραϊσί

ΔΕΔΔΗΕ: Μηνιαία η καταμέτρηση κατανάλωσης έως το τέλος Ιουλίου

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στο Χαϊδάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα