ΑΘΗΝΑ
17:03
|
24.04.2024
Έκρηξη συγκλόνισε ιδιωτικό γκαράζ στην πόλη Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν σταλεί στο σημείο καθώς φοβούνται ότι τα κοντινά κτίρια ενδέχεται να καταρρεύσουν.

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν και δύο αγνοούνται μετά από έκρηξη που συγκλόνισε ιδιωτικό γκαράζ στην πόλη Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία το Σάββατο το πρωί, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με μάρτυρες που ανέφερε η περιφερειακή εφημερίδα Sud Ouest, η έκρηξη έλαβε χώρα περίπου στις 8 π.μ. και προκάλεσε την κατάρρευση παρακείμενων κτιρίων.

Ένας δημοσιογράφος από τη Sud Ouest που εργάζεται στο σημείο είπε ότι το ωστικό κύμα από την έκρηξη έγινε αισθητό σε όλη την κεντρική γειτονιά της πόλης όπου βρίσκεται το κτίριο.

Η έκρηξη κατέστρεψε τα παράθυρα πολλών γειτονικών επιχειρήσεων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο δημοσιογράφος που δείχνει την έκταση της ζημίας που προκλήθηκε.

Μια ομάδα διάσωσης απεστάλλει αμέσως. Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ασφάλες μέρος, ενώ η έρευνα για δύο κατοίκους του κατεστραμμένου κτιρίου συνεχίζεται. Υπάρχουν φόβοι ότι ενδέχεται να καταρρεύσουν περισσότερα παρακείμενα κτίρια. Αν και η ακριβής αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμη αποδειχθεί, η αστυνομία τη συνδέει με μια διαρροή αερίου.

Πηγή: Sputnik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα