ΑΘΗΝΑ
14:00
|
20.04.2024
Πλήθος διαδηλωτών αποδοκίμασε έντονα τον υπουργό εκφράζοντας την αντίθεσή του στην επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άρον-άρον εγκατέλειψε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, το Δημαρχείο Ορεστιάδας όπου είχε νωρίτερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και μέλη της “Επιτροπής Αγώνα” που αντιδρούν στην επέκταση του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Φυλάκιο Έβρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του voria.gr ο υπουργός φυγαδεύτηκε με αστυνομική συνοδεία και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί κατά πολλές εκατοντάδες έξω από το κτίριο του Δημαρχείου πετώντας του μπουκάλι με νερό και φωνάζοντας έντονα αποδοκιμασίες.

Πριν τις αποδοκιμασίες, πλήθος εκατοντάδων διαδηλωτών είχε συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο της Ορεστιάδας εκφράζοντας την αντίθεσή του στην μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.

orestiada_syn

Την συγκέντρωση του πλήθους των διαδηλωτών είχαν ενθαρρύνει με αναρτήσεις στο Facebook ο δήμαρχος της Ορεστιάδας και άλλοι φορείς της πόλης, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Κωνσταντίνος Βενετίδης.

Αργότερα το απόγευμα ο Νότης Μηταράκης είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), στο Φυλάκιο Έβρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα