ΑΘΗΝΑ
09:27
|
20.04.2024
Έκτακτο ετήσιο επίδομα 3,600 δολαρίων για κάθε παιδί έως την ηλικία των έξι ετών και 3,000 για τα παιδιά από 6-17 ετών προβλέπει η τροπολογία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Δημοκρατικοί του Κογκρέσου θα παρουσιάσουν σήμερα Δευτέρα μια επιπλέον τροποποίηση στο πακέτο ενίσχυσης ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων η οποία θα περιλαμβάνει την παροχή έκτακτου ετήσιου επιδόματος 3,600 δολαρίων για κάθε παιδί έως την ηλικία των έξι ετών και 3,000 για τα παιδιά από 6-17 ετών.

Τα επιδόματα θα διανέμονται από την την Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ (IRS) και οι πρώτες πληρωμές θα γίνουν τον Ιούλιο αν η τροπολογία ενσωματωθεί στο ψηφισμένο από τα δύο νομοθετικά σώματα δημοσιονομικό πακέτο ενίσχυσης.

Η πρωτοβουλία, την οποία θα εισηγηθεί ο βουλευτής της Μασαχουσέτης, Ρίτσαρντ Νιλ (φωτογραφία), έγινε γνωστή από την Washington Post.

«Αυτή η ενίσχυση θα κάνει τη διαφορά σε όποιον αγωνιά για την στέγη του και το φαγητό του» δήλωσε ο Νιλ.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν και μετά από την καθοριστική ψήφο στη Γερουσία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, αποφασίστηκε η έγκριση του πακέτου ενίσχυσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ενίσχυση με επιταγή 1,400 δολαρίων σε κάθε Αμερικανό και ενίσχυση 350 δισεκατομμυρίων που μοιράζονται μια σειρά Πολιτείες που βρίσκονται στην ουσία σε καθεστώς χρεοκοπίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα