ΑΘΗΝΑ
11:50
|
26.04.2024
Να κινηθεί η Δικαιοσύνη αυτεπάγγελτα και να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα βάσει των καταγγελιών του, αναμένει ο Νίκος Σ., που κατήγγειλε την κακοποίησή του από σκηνοθέτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να κινηθεί η Δικαιοσύνη αυτεπάγγελτα και να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα βάσει των καταγγελιών του, αναμένει ο πρώην ηθοποιός Νίκος Σ., που αποκάλυψε σε συνέντευξή του την σεξουαλική κακοποίησή του φωτογραφίζοντας διαβόητο σκηνοθέτη.

 «Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα” τονίζει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώην ηθοποιού, Γιάννης Βλάχος, προσθέτοντας:” Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκου Σ., δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει. Επιπλέον ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη, θα προχωρήσει ο ίδιος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη, κατονομάζοντάς τον στις αρμόδιες αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα