ΑΘΗΝΑ
10:16
|
16.04.2024
Στο νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε ότι η χθεσινή διακοπής ρεύματος σε περιοχές της Αττικής είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν 66 δόσεις εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού στο Δρομοκαΐτειο

Το Δρομοκαΐτειο, παρ’ ότι ειδικό νοσοκομείο είναι και εμβολιαστικό κέντρο. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γιαννάκος είπε: “Χθες βράδυ με τη διακοπή ρεύματος, κι ενώ λειτούργησε η γεννήτρια,  έπαθε βλάβη ο πίνακας και σταμάτησε η λειτουργία του ψυγείου που ήταν φυλαγμένα 11 φιαλίδια εμβολίου κατά του κορονοϊού. Σύνολο 66 δόσεις εμβολίου. Καταστράφηκαν οι εν λόγω 66 δόσεις του εμβολίου”.

Πρόσθεσε ότι “αναμένονται νέα εμβόλια για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που έχουν ραντεβού και ήδη τώρα περιμένουν στο εμβολιαστικό κέντρο”.

Ο κ. Γιαννάκος κατήγγειλε επίσης ότι χθες  βράδυ ένα άτομο,  μπήκε στο νοσοκομείο με σκοπό να κλέψει ασθενείς και προσωπικό. “Στη βάρδια ήταν μία νοσηλεύτρια.
Προσπάθησε να εμποδίσει τον κλέφτη, όμως αυτός της επιτέθηκε και την κτύπησε. Την έριξε στο πάτωμα. Από τύχη γλύτωσε τα χειρότερα. Η φύλαξη είναι ανύπαρκτη στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης κονδυλίων. Το τμήμα που έγινε το περιστατικό βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού”, είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα