ΑΘΗΝΑ
04:19
|
01.05.2024
Νεαρή υποπλοίαρχος κινηματογραφούσε καυτά ερωτικά στιγμιότυπα με τον ναύτη σύντροφό της με το...αζημίωτο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναστάτωση στο Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας έχει προκαλέσει μία νεαρή υποπλοίαρχος που φέρεται να κινηματογραφούσε καυτά ερωτικά στιγμιότυπα με τον ναύτη σύντροφό της, σε μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 29χρονη Κλερ Τζέκινς, γνωστή και με το “καλλιτεχνικό ψευδώνυμο” Cally Taylor, γυρνούσε μέχρι πρόσφατα βιντεάκια άκρως ερωτικού περιεχομένου στο Faslane, στη μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων της Βρετανίας στο Clyde της Σκωτίας.

Μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη της υποπλοιάρχου και του συντρόφου της – επίσης μέλος του Βασιλικού Ναυτικού – Λίαμ Ντόντινγκτον, το Βασιλικό Ναυτικό διενεργεί έρευνα για τα ροζ βίντεο, που φέρεται να πουλούσε η νεαρή πρωταγωνίστρια στη σελίδα καυτού περιεχομένου, Only Fans.

H 29χρονος υποπλοίαρχος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ζητούσε αμοιβή για να εκτελεί τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ακολούθων της στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Οι συνάδελφοι της 29χρονης υποπλοιάρχου δηλώνουν έκπληκτοι για τις αποκαλύψεις, ενώ ανησυχία επικρατεί στο πολεμικό ναυτικό για το ρίσκο που δημιουργούν οι καυτές δραστηριότητες των δύο μελών του στην ασφάλεια της βάσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα