ΑΘΗΝΑ
19:42
|
18.05.2024
Εξώδικο στον Κ. Βαξεβάνη θα αποστείλει η Μαρέβα Μητσοτάκη, καλώντας τον δημοσιογράφο "να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Eξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη θα αποστείλει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σχετικά με την επίσκεψη της στην Αίγυπτο, καλώντας τον δημοσιογράφο “να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος”, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Το Μαξίμου κατηγορεί τον εκδότη του Documento για “προβοκάτσια”με αφορμή τη δημοσίευση μια παλιάς φωτογραφίας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη από επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε διαψεύσει ,με ανάρτησή της στο Twitter το δημοσίευμα του Βαξεβάνη, λέγοντας ότι “Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις.”

“H εμμονή είναι της κυρίας Γκραμπόφσκι που αντί να διαψεύδει το Αιγυπτιακό δημοσίευμα τα βάζει με το Documetno. Κατά τα λοιπά έχει σπάσει την καραντίνα για να πάει Πάρνηθα, Καλαμάτα, στα Χανιά με φίλες και Καρδίτσα”, απάντησε στον δικό του λογαριασμό ο Κώστας Βαξεβάνης.

“Ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, αναφέρει σε σκληρούς τόνους το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

“Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία!” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η επίμαχη ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

“Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου” καταλήγει η ανακοίνωση.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα