ΑΘΗΝΑ
07:41
|
26.04.2024
Επικό βίντεο έγινε viral με περισσότερες από 1,7 εκ. θεάσεις σε ένα 24ωρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας δικηγόρος από το Τέξας ενεργοποίησε κατά λάθος το φίλτρο γάτας κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας μέσω Zoom με τον δικαστή της “ψηφιακής έδρας” να αναρωτιέται γιατί βλέπει στην οθόνη του ένα αιλουροειδές να του φωνάζει: “Είμαι εδώ σε ζωντανή σύνδεση, είμαι ο δικηγόρος, δεν είναι γάτα”.

Ο δικηγόρος Ρον Πόντον μαζί με τον βοηθό του χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απενεργοποιήσουν  το φίλτρο από τις ρυθμίσεις και έτσι το βίντεο κυκλοφόρησε και έγινε viral. Μόνο στο  Youtube, το έχουν παρακολουθήσει 1,7 εκατομμύρια χρήστες σε 24 ώρες. Την ίδια ώρα ο δικαστής Ρόι Φέργκιουσον με ιώβεια υπομονή έλεγε στον δικηγόρο: “Πιστεύω πως έχετε ενεργοποιήσει κάποιο φίλτρο στις ρυθμίσεις σας. Το βλέπω πως δεν είστε γάτα”.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας ο δικαστής με ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: “Σημαντική συμβουλή για το Zoom: Αν το παιδί σας έχει χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σας πριν μπείτε σε κάποια εικονική ακρόαση, ελέγξτε πρώτα τις ρυθμίσεις του βίντεο για να δείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα. Αυτές οι διασκεδαστικές στιγμές είναι ένα υποπροϊόν της αφοσίωσης των δικηγόρων στην εξασφάλιση ότι το σύστημα δικαιοσύνης συνεχίζει να λειτουργεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι το χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια και ο φιλτραρισμένος δικηγόρος έδειξε απίστευτη χάρη. Αληθινός επαγγελματισμός”.

Πηγή: The Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα