ΑΘΗΝΑ
17:49
|
26.04.2024
"Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή" αποκάλυψε ο παρουσιαστής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά τερέν, έρχεται να προστεθεί και η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό” του Αντ1.

Ο παρουσιαστής διέκοψε τη ροή της συζήτησης με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη, παγώνοντας τους συνεργάτες του, καθώς κατήγγειλε δημόσια ότι στα πρώτα βήματα της καριέρας του είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή.

“Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα” εκμηστυρεύτηκε ο παρουσιαστής.

“Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί” κατέληξε.

Στη συζήτηση με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη, ο οποίος έχει υποστεί εργασιακό εκφοβισμό, ειπώθηκε από τον ηθοποιό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι γυναίκες και ότι οι άντρες μπορούν να αντιδράσουν πιο επιθετικά.

Απαντώντας, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι και στην περίπτωση των ανδρών οι επιθέσεις είναι σοβαρές και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο, ανέφερε τη δική του εμπειρία.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε στο ξεκίνημά του στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ (μετέπειτα στον Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Απόλυση τεμπέληδων δικαστών από το Πειθαρχικό του Αρείου Πάγου

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη για την θανάτωση σκύλου στη Θέρμη

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα