ΑΘΗΝΑ
23:39
|
09.12.2022
"Είτε το αποδέχεστε είτε όχι. Δεν υπάρχει Ομοσπονδία, το ξεπεράσαμε" ξεκαθάρισε ο Τούρκος πρόεδρος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το Κυπριακό, έδωσε ο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός από τη Λευκωσία, επανέλαβε πως γνώμονας για την επίλυσή του Κυπριακού είναι τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

“Μετά τις συναντήσεις με την ελληνική αντιπροσωπεία στην Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με προκαλεί”, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Ερντογάν.

“Είπα ότι μπορώ να συναντήσω τον Μητσοτάκη” είπε ο Ερντογάν, αλλά τόνισε “Με προκαλεί. Πώς μπορούμε να κάτσουμε μαζί τώρα; Πρώτα απ’ όλα να γνωρίζετε τη θέση σας. Γκρεμίσατε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Με αυτό τον τρόπο, δεν καθόμαστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί σας”, ξεκαθάρισε ο Ερντογάν, σύμφωνα μετουρκικά μέσα ενημέρωσης.

“Τώρα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος στην Κύπρο, εκτός από τη λύση των δύο κρατών. Είτε το αποδέχεστε είτε όχι. Δεν υπάρχει Ομοσπονδία, το ξεπεράσαμε” κατάληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιστρέφουν στις θέσεις τους από 1/1/23 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Ένταση από επίσκεψη της δημάρχου Παρισιού σε καταυλισμό Αφγανών

Ρωσικές κυρώσεις στον Καναδά

Νέο βομβαρδισμός συνοικιών του Ντονιέτσκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα