ΑΘΗΝΑ
23:37
|
19.04.2024
Στο πλευρό του και ο Νίκος Νικολόπουλος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δικό του κόμμα ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν σ’ αυτό, μέσω της εκπομπής του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Crash.

 “Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας” ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος.

Την είδηση της ίδρυσης του νέου κόμματος υπό την αρχηγία του Γιώργου Τράγκα είχε ανακοινώσει και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος θα συμμετέχει σ’ αυτό.

Πιθανότερο είναι το κόμμα να ονομαστεί «Ελεύθεροι Άνθρωποι» αν και ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην υπουργός και πρώην συνοδοιπόρος του Πάνου Καμμένου και πλέον αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είπε ότι το όνομα του νέου σχηματισμού δεν είναι δεδομένο. «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει για το οριστικό όνομα του κόμματος. Σε δέκα ημέρες θα πάμε στο Πρωτοδικείο και το πιθανότερο είναι να είναι το Ελεύθεροι Άνθρωποι» δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος στο protothema.gr



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα