ΑΘΗΝΑ
19:36
|
04.05.2024
Διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία ο δικηγόρος του παραιτηθέντος καλλιετχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα υποστηρίζει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, έχει διαφύγει στο εξωτερικό και εξηγεί γιατί μπορεί να το έκανε αυτό: “Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί όμως, ποια είναι η θέση της Μενδώνη;”.

Edit Νεωτερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την ειδηση. —————————————————————————————————Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η ειδηση με επιφύλαξη.

Posted by Elena Akrita on Thursday, February 11, 2021



Λίγη ώρα αργότερα, ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη διέψευσε την πληροφορία της Έλενας Ακρίτα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», λέγοντας ότι “δεν έχει φύγει ούτε από τα όρια του δήμου Αθηναίων. Εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει και ποιος διακινεί αυτές τις φήμες. Εγώ μίλησα μαζί του πριν από λίγη ώρα. Προφανώς και εγώ μόλις ενημερώθηκα γι’ αυτή τη φήμη, έπρεπε να το επιβεβαιώσω. Όχι, ότι είχα καμία αμφιβολία για την πραγματικότητα, αλλά σίγουρα δεν ισχύει. Επίσης, ας σκεφτούν και λίγο τους περιορισμούς που υπάρχουν στην κίνηση”, είπε ο Νίκος Γεωργουλέας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η γνωστή δημοσιογράφος, λίγο αργότερα, διευκρίνισε πάντως ότι “νεότερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη είδηση”.

Πηγή: OPEN, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα