ΑΘΗΝΑ
03:40
|
06.05.2024
Ο μηνυτής, πρώην σπουδαστής της σχολής του Εθνικού Θεάτρου, τονίζει ότι το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού για βιασμό και αποπλάνηση ενός νεαρού, τότε σπουδαστή της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής αναφέρει ότι ήταν 22 ετών όταν έπεσε θύμα του συνομήλικου του ηθοποιού, μαθητή τότε του πολύ γνωστού σκηνοθέτη εναντίον του οποίου κατατέθηκε η μήνυση για βιασμό και αποπλάνηση. Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φερόμενος δράστης συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον σκηνοθέτη, καλώντας τον να έρθει κι εκείνος στο διαμέρισμα, και εκείνη την ώρα ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει.

Από την πλευρά του μηνυτή φέρεται να υποστηρίζεται πως το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί, όπως αυτά που καταγγέλλονται στην μήνυση κατά του σκηνοθέτη από το 15χρονο τότε θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τον ίδιο σκηνοθέτη, τον οποίο κατήγγειλε πρώτη φορά ο Ν.Σ. σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr αποκαλύπτοντας το φρικτό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 19 χρόνων.

Ο τελευταίος ζήτησε μέσω του δικηγόρου του αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας και αναμένει να κληθεί να καταθέσει, διαφορετικά θα κινηθεί ο ίδιος νομικά για να κατονομάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον φερόμενο  ως δράστη. 

Πηγή: Εφ.Συν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα